Tietokonehuolto ja asennukset

clean-core

Tietokoneet ovat erinomaisia työkaluja päivittäiseen käyttöön. Nekin, kuten kaikki sähkölaitteet, tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Tyypillisiä vikoja ovat tietokoneen hidas käynnistyminen, tahmea käyttö ja koneen kaatumisongelmat. Erityisesti kannettavien tietokoneiden ongelmaksi muodostuu rajallinen jäähdytysteho verratuna isompiin pöytäkoneisiin. Pölyn kertyminen kannettavan koneen jäähdytysjärjestelmään aiheuttaa edellä mainittuja ongelmia. Läppäreiden lämpöongelmasta ja puhdistuksesta voi lukea tarkemmin blogistamme.

Pöytäkoneetkaan eivät  ole suojassa pölyn kertymiseltä, vaan myös ne on syytä puhdistaa silloin tällöin. Esimerkiksi syyssiivouksen yhteydessä tietokonehuolto käy helposti; koneen kansi auki ja rohkeasti imurilla villakoirat pois!

Jäähdytysjäsjestelmän tukkeutuminen aiheuttaa ongelmia

Jäähdytysjärjestelmän tukkeutuminen tietää ongelmia

Muita vikojen aiheuttajia ovat mm. vikaantuneet virtalähteet, hajonneet liittimet ja koneisiin kertyvät virus- ja haittaohjelmat. Tietokoneen laitteistokorjauksiin purevat samat ratkaisut kuin muihin elektroniikkalaitteiden korjauksiin.

Näihin ja moniin muihin tietokoneongelmiin MIKROPURE tarjoaa ratkaisut pajalla tai paikanpäällä Muuramessa ja Jyväskylän alueella.